Megdöbbentő dolgot fedeztek fel Vajna Tímea eladó luxusotthonában - videó

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Vajna Tímea 1,3 milliárd forintért árulja budapesti luxusotthonát, mely elképesztően újszerű állapotban van. Andy Vajna özvegye ideje nagy részét Amerikában tölti, így logikusnak tűnhet az eladás, viszont elárulta, valójában miért is szabadulna az egykor családi fészeknek szánt ingatlantól.
Vágólapra másolva!

Vajna Tímea kicsit sajnálkozva, de úgy döntött, hogy megválik attól a II. kerületben található luxusotthonától, amit még 2020-ban vásárolt. Elmondása szerint nagyjából háromszor használta az ingatlant, akkor is legfeljebb tíz napon át tartózkodott ott, így szinte teljesen újnak mondható az állapota.

Mivel Vajna Tímea az ideje nagy részét Los Angelesben tölti, így nincs szüksége tovább erre a luxusházra, nem szeretné fenntartani, tovább rossz emlékek is fűződnek hozzá, hiszen elárulta, valaha ezt az ingatlant szánta családi otthonnak, amiről egy felvétel is árulkodik.

de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új" - írta Instagram-oldalán Vajna Tímea, aki annak idején bizakodva még egy babaágyat is vásárolt, mivel úgy tervezte, hogy ott alapít családot.

Az özvegy régóta küzd azért, hogy édesanya lehessen, egyelőre még nem sikerült elérnie ezt a célját, de valószínűleg ez az ingatlan is fájdalmas emlékeket idéz elő számára, ezért sem szeretné tovább fenntartani - írja a Bors.

@a1ingatlan II. kerület • Baba utca • 1.3 milliárd FT #fyp#ingatlan#befektetes#panorama#luxus#realestate#investing#ingatlantok♬ original sound - A1ingatlan