Berki Mazsi új barátjával csókolózós képet mutogat

Berki Mazsi
Berki Mazsiék mindenkit átvertek
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián halála után szinte azonnal új partnert talált. 
Vágólapra másolva!

Berki Mazsira férje, Berki Krisztián halála után szinte azonnal rátalált a szerelem gazdag barátja, Zoltán személyében, akivel már jó ideje együtt is élnek a férfi székesfehérvári családi házában. Berki Mazsi egy ideig próbálta titkolni a kapcsolatot, de sokaknak feltűnt a fényűző életmódja, ami házassága ideje alatt egyáltalán nem volt rá jellemző.

Az özvegy nemrég egy interjúban próbálta magát sajnáltatni, miközben néhai férjét szidta, akiről azt állította, hogy megcsalta, elhanyagolta, adósságaik voltak, ezért rossz volt a házasságuk. Azóta egyre nyíltabban vállalja az új életét, több képet és videót is közzétesz magáról, hogy mutogassa, milyen jó élete lett.

Berki Mazsi új perner oldalán látható egy ideje Forrás: Origo

Pár napja Hódi Pamela árulta el, hogy nincs jó véleménnyel róla, neki kellett fizetnie Berki Krisztián sírkövének árának a felét. Úgy fogalmazott, ezt a lánya miatt tette meg. "Ha ő ki akar menni a temetőbe, akkor én két perc múlva az autóban ülök, és viszem. Csak és kizárólag azért fizettem ki a sírkő felét a Mazsinak, hogy a Nati ne egy homokbuckához menjen ki, hanem egy szép nyughelyhez, ahol ott van az apjának az aláírása, egy idézet, egy fotó... Ahová, amit készít neki, azt oda tudja tenni, és tudjon vele találkozni. És ne az a sz*r legyen ott, ami volt egy évig" - jegyezte meg. Erről itt olvashat többet.

Most megmutatta Berki Mazsi új barátját, egy videóban csókolózós kép is látható róluk. A videó nem megosztható, de itt megnézhető.