Ezért adta fel a küzdelmet a Farm VIP játékosa

Farm VIP negyedik évadának sajtónapja, TV2, Gléda Vendéglő Buda, 2023.11.07., Kótai Mihály, Gáspár Zsolt
Kótai Mihály, Gáspár Zsolt
Vágólapra másolva!
Korábban már beszámoltunk róla, váratlanul feladta a játékot Kótai Mihály a TV2 Farm VIP című műsorában. A világbajnok ökölvívó most hosszasan beszélt arról, mennyire tartja magát csapatjátékosnak és miért döntött úgy, hogy kiszáll a versenyből. 
Vágólapra másolva!

Kótai Mihály nyolc napja volt a Farm VIP forgatásán, amikor úgy döntött, vége, feladja.

Tudom, hogy néha a pokolba kívántak a folyamatos viccelődéseim miatt. De az is igaz, hogy nagyon megszerettem mindnyájukat. Hozzájuk képest én teljesen másképp álltam az egészhez, én csak játszani mentem a Farmba" – kezdte a Borsnak az egykori sportoló, aki egyszerűen nem tudott több napot eltölteni a családja nélkül.

Míg ők nem voltak, gyakran 2-2,5 fél hónapot is eltöltöttem egy-egy edzőtáborban. Krisztával akkor lettünk igazán egy család, amikor abbahagytam a bunyót, és eldöntöttük, hogy lesznek közös gyerekeink. Életem legjobb döntése volt ez. Az apaság a legnagyobb kaland és a legcsodálatosabb dolog a világban. Mióta Rozi és Liza megszületett, soha nem töltöttem tőlük ennyi időt távol. Minden nap csak egyetlen vágyam van, hogy este megpuszilgassam, megölelgessem őket" – mondta őszintén az édesapa. Úgy fogalmazott, amikor volt ideje a farmon gondolkozni, vágyott haza a kinti életébe.

"Szeretném leszögezni, hogy a körülmények ellenére is nagyon jól éreztem magam. Jó társaság jött össze, jól szórakoztam. A játékok is tetszettek. Szimpatikus emberek között voltam. Sajnos a problémák egymásra rakódtak, és a sok kis apró dolog összegyűlt. Ez a nyolc nap szuper volt, mégis azt éreztem, muszáj volt eljönnöm. Nem volt könnyű döntés, mert az egyik részem maradt volna, a másik a családhoz húzott. De nem bánom, hogy így alakult. A feleségem, a gyerekeim nagyon vártak haza."

Fotó: Polyák Attila - Origo