Így tölti majd a karácsonyt Rúzsa Magdi a hármas ikrekkel

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
A háromgyermekes édesanya ikreivel, a kis Lujzával, Kevével és Zalánnal készül az ünnepekre.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő a Meglepetés magazinnak mesélt arról, hogy családjukban hogyan is zajlik az ünnepi időszak. "Amikor közeledik a karácsony, mindig úrrá lesz rajtam ez a tűkön ülős érzés, magával ragad az ünnep hangulata, és amióta édesanya vagyok, egyre inkább azt az adventi idillt szeretném átadni a gyermekeimnek, amit én is átéltem kislányként" - kezdte Rúzsa Magdi.

Forrás: Rúzsa Magdi/Instagram

Bevallom, már most énekelek nekik karácsonyi dalokat, mert nagyon szépek, és némelyiknek a szövege is olyan, hogy bármilyen időszakban megállja a helyét. Szép lassan kezdjük őket megismertetni a karácsony történetével is. A férjemmel éppen nemrég beszéltünk róla, lehet, hogy most még csak kevesebbet értenek belőle, de azt gondoljuk, hogy ezeket így is elraktározzák valahova a kis fejükbe, lelkükbe" - mesélte.

Kiemelte, hogy minden percet, amit csak lehet, gyerekeivel szeretne tölteni, amiben szerencsére sokan a segítségére vannak.

A férjem ebben a tekintetben ugyanolyan, mint én. Nem mondjuk, hogy nem fárasztó, de imádunk a gyerekeinkkel lenni" - tette hozzá.