Kínosan kevesen lézengtek G.w.M koncertjén - fotó

G.w.M
Vágólapra másolva!
Ötven ember lehetett a színpad előtt. 
Vágólapra másolva!

G.w.M nemrég több napot töltött kórházban, miután nemcsak depresszió kínozza, de a belső fülében leállt az egyensúlyért felelős szerve is, így egyensúlyzavarral, szédüléssel, hányingerrel küzd. Az orvosa természetesen pihenést írt elő, a fellépések elhalasztását javasolta, a rapper azonban már korábban jelezte, hogy nem fogja betartani az utasításokat – most hétvégén pedig már koncertet is adott, még ha a nézők nem is számítottak rá.

G.w.M tv2

Valószínűleg lesz ennél még sikeresebb koncertje is, ahová többen mennek el, mindenesetre szombat este nagyjából ötven ember lézengett a színpadon egy jelenlévő szerint. Lehet, hogy ez még csak a koncert eleje, amikor páran a büfében alapoznak, de sokkal többen később sem lehettek a 12 ezer lakosú gyomaendrődi fellépésen. A képet itt találja. Pár komment a Redditről:

"Ezért kár volt összeszerelni a színpadot."

"Ebédszünetben, a dohányzóban többen vagyunk."

"Ilyenkor elképzelem magam a helyében, hogy mennyire kellemetlenül érezném magam, mert kb. egy kocsmában a wc előtt többen szoktak várakozni, és megsajnálom kicsit."

"Egyszer azt nyilatkozta, hogy havi nettó négymillió forintot keres. Kérdésem már csak az, hogy - ebből? 40 ember van minden fellépésén!"

"Mindegy, hogy vannak vagy nincsenek, a pénzt attól még megkapja."