Csalt az ismert zenész, azonnal kirúgta a TV2

DR BRS
Vágólapra másolva!
Úgy érzi, csak egyszer hibázott, de ezt nem nézték el neki.
Vágólapra másolva!

"Elvégeztem a TV2 akadémiát és fel is vett a TV2, ami nagy szó volt, hiszen abban az évben százhetven diákból talán hármat alkalmaztak. Egy darabig gyakornokoskodtam, majd felvettek az Aktívba. Egyből hibáztam, és ki is lettem rúgva. Elküldtek ugyanis forgatni a Hajdú Petihez, ahová taxikártyával mentem.

ha már a TV2 fizeti. Persze kiderült és óriási balhé lett belőle. Persze itt is igazuk volt, de akkor idegesített, hogy miért én buktam le" – emlékezett DR BRS a Palikék világa című műsorban.

DR BRS Forrás: Facebook.com/drbrs

DR BRS azóta már kibékült a TV2-vel, tavasszal például szerepelt a Párharcban. Össze is omlott, amikor kiderült, kivel feküdne le a felesége - erről itt írtunk. Béres Attila és Adri amúgy évek óta boldogan élnek, ám nem tagadják, hogy nehéz pillanatokat is túléltek korábban.

A műsor után a Szerencsekerékben tűnt fel. Nem gyakori, hogy sztárvendégként harangoznak be valakit egy műsorban, de a többieknek fogalmuk sincs, kiről van szó. DR BRS már adás előtt beszélt arról Kasznának, hogy őt senki sem ismeri - és valóban, kellemetlen volt, hogy a két másik versenyző csak pislogott, nem tudták, ki jött be.