Valaki fizetne Demcsák Zsuzsa levetett bugyijáért - fotó

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Ez is egy fétis: akadnak, akik ismert emberek bugyiját, melltartóját, harisnyáját gyűjtik.
Vágólapra másolva!

Demcsá Zsuzsa, a Farm VIP műsorvezetője nemrég újabb eljegyzésével került a hírekbe. Továbbra sem kíván nyilatkozni a magánéletéről, ám egyik ismerőse elárult néhány részletet új kapcsolatáról. "Minket is megdöbbentett a hír, mert Zsuzsa még nyár végén is arról panaszkodott, hogy nem talál egy normális férfit. Hirtelen azonban belépett az életébe egy üzletember, akivel tudtuk, hogy találkozgatnak, de azt nem is sejtettük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire komolyra fordul közöttük minden" - mesélte az ismerős. Erről itt olvashat hosszabban.

Demcsák Zsuzsa Demcsák Zsuzsa

Ez gyorsan ment, mert nyár végén mondták csak ki Demcsák Zsuzsa és indiai származású férje, Krishan Dangwal válását. Állítólag az egykori házaspár békében intett egymásnak búcsút, és mivel közös vagyonuk nem volt, megegyezniük sem kellett az anyagiakról. A műsorvezető volt férje a hazájában kezdi újra az életét - erről itt írtunk.

Demcsák hosszú hallgatás után végül beszélt az eljegyzésről, most pedig egy kissé bizarr levelet kapott. Lapozzon, mutatjuk!