Újabb megdöbbentő hírek a Fekete Vonat lecsúszott tagjáról

Fehér Tibor Beat, Fekete Vonat
Vágólapra másolva!
Fehér Tibor Beat mélyrepülése az év elején kezdődött, amikor a Fekete Vonat emlékezetes koncertje nem úgy sikerült, mint ahogyan az eltervezték. A zenész szinte egyszerre veszítette el karrierjét és családját is, hiszen feleségével csúnyán összeveszett, szakítottak. Beat azóta is munkásszállón, hajléktalanszállókon, vagy az utcán él. Úgy tűnik, hogy egyre kilátástalanabb a helyzete, az ünnepek közeledtével talán még rosszabbá válthat az állapota.
Vágólapra másolva!

A Fekete Vonat év eleji Aréna-koncertje óta nem tudja magát összeszedni a botrányok közt feloszlott zenekar tagja, Beat, aki nemcsak zenésztársaival, hanem feleségével is a pénzen veszekszik folyamatosan. A koncerttel is nehéz anyagi helyzetbe sodorta magát, közben munkásszállón tengődött, ugyanis feleségével is megromlott a kapcsolata, ő döntött úgy, hogy elköltözik otthonról. Később azt állította, hogy felesége megcsalta őt egy fiatal férfival, és anyagilag is kihasználta, ugyanis nem adja neki át a neki járó jogdíjakból befolyt összeget.

A Fekete Vonat tagjai is csúnyán összevesztek, azóta sem beszélnek egymással, de leginkább Beatet tette tönkre a botrány Forrás: Mohamed Fatima Instagram

Úgy tűnik, hogy az ünnepek közeledtével sem javul a helyzet Beat és családja között, hiszen nemcsak feleségével nem beszél, de gyerekei és unokái is elfordultak tőle, őket is csak képen láthatja. A zenész hol ismerőseinél, hol hajléktalanszállókon húzza meg magát, de legtöbbször az utcán van, hiszen nincs hova mennie, és úgy tűnik, ez a helyzet nem lesz jobb egyhamar.

A zenész teljesen egyedül maradt, alkalmi barátai támogatják, hiszen régi barátainak is hátat fordított. Jelenleg az utcán él, ideiglenes szállásokon tudja meghúzni magát. Valószínűleg a karácsony közeledtével még rosszabb állapotba kerül, amikor először kell egyedül töltenie az ünnepeket, méltatlan körülmények között, legutóbbi bejegyzése is arról árulkodik, hogy nagyon nincs jó állapotban.

- idézi a Bors a rapper szavait.

Fehér Tibor, azaz Beat egyedül, az utcán töltheti az ünnepeket is, egyre rosszabb állapotban van Forrás: Facebook/Beat