Új életet kezdett Krausz Gábor

Krausz Gábor és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars győztese, Krausz Gábor nem tétlenkedett sokat a műsort követően, már külföldről jelentkezett be hivatalos közösségi oldalán. 
Vágólapra másolva!

Miközben sokan azért drukkolnak, hogy a sztárséf és táncpárja, Mikes Anna szerelme kiteljesedjen, addig Krausz Gábor új életet kezdett Ausztriában. Korábban már említette, hogy adódott számára egy kihagyhatatlan szakmai lehetőség, de akkor nem árulta el, pontosan mikor hagyja el az országot.

Krausz Gábor és Mikes Anna egy héttel ezelőtt nyerték meg a Dancing with the Starst Forrás: TV2

Krausz Gábor elárulta, hogy visszautasíthatatlan felkérést kapott, így ő lett a Hilaris Hotels új szállodalánc vezető séfje, így az ő feladata lesz, hogy kidolgozza a szállodalánc új gasztronómiai irányvonalát.

Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca" - mondta korábban a Borsnak a sztárséf, aki nemrég már Ausztriából jelentkezett be az Instagram-oldalán.

Krausz Gábor Forrás: Krausz Gábor Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg.