A hülyére vert Nagy Ervin óta alig történik valami a Sztárboxban, legfeljebb a primitívség tombol

RTL Klub álarcos énekes zsűri nyomozó Nagy Ervin
Vágólapra másolva!
Folytatódott az RTL Klub kanálisműsora, a Sztárbox, de semmivel nem lett érdekesebb vagy mozgalmasabb. Úgy látszik, feleslegesen rúgták ki a kudarcsorozat miatt az RTL Klub vezetőjét, legfontosabbnak tartott műsoruk nem lett szórakoztatóbb. Az persze önmagában szégyen, ha egy kereskedelmi tévének ez a legfontosabb műsora.
Vágólapra másolva!

Nagy Ervin összeverésén még csak nevettek a nézők, de aztán a kínos unalmon néhány agresszívabb jelenettel próbált segíteni az RTL Klub - nem túl sok sikerrel, ráadásul a médiahatóság is eljárást indított a műsor ellen.

A bukott híradósnak, Szabados Ágnesnek mindkét kontaktlencséjét kiütötték egy korábbi mérkőzés során, Kabát Péter válogatott focistát pedig eszméletlenre verték a ringben. Persze, ettől még nézték többen. A hosszú órákig tartó műsorban van, hogy egy órát kell várni a következő, néhány percig tartó primitív verekedésre.

Nyári Dia és Dobos Evelin, Sztárbox Forrás: RTL Klub

Most épp Nyári Dia távozott összetört, vérző orral.

A kommentátorok is hasonló színvonalon teljesítenek, például a TV2 sikeres műsorvezetőjének, Istenes Lászlónak nézték a mérsékelten sikeres színészt, Józan Lászlót, a bevonuláshoz választott elektromos rollerjét pedig kerékpárnak.

Nem volt túlságosan sikeres Árpa Attila és Pintér Tibor verekedése sem, ők alig bántották egymást, viszont úgy kifáradtak a szaladgálástól, hogy a végén már mozdulni se nagyon tudtak.

Árpa Attila és Pintér Tibor, Sztárbox Forrás: RTL Klub

"Ezt a szenvedést a végén már rossz volt nézni... Attól féltem, maguktól ájulnak el", illetve

– olvashatók a hozzászólások az Instagramon.

Nem csoda, hogy vasárnap este a legtöbb néző inkább a Sztárban sztár leszek!-et választotta a TV2-n, az RTL Klub szórakoztató műsorokért felelős igazgatója pedig már bele is bukott a sorozatos kudarcba.