Teljesen odavan Valkusz Milánért a Sztárban Sztár leszek! csinos versenyzője

Sztárban sztár leszek! - 4. évad
halász rebeka
Vágólapra másolva!
Halász Rebeka és Valkusz Milán együtt lépnek fel vasárnap.
Vágólapra másolva!

Halász Rebeka a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának az egyik esélyes női versenyzője, aki azért küzd a héten, hogy bekerüljön a döntőbe.

Forrás: Tv2

"Már mindannyian érezzük a héten, hogy elég feszes a tempó. Már mindenkiben nagy a bizonyítási vágy, készülünk duettel és saját produkcióval is. Sok ideje menetelünk hétről-hétre és így, hogy már több dalt is kell megtanulni, ami elég fárasztó" – kezdte a Borsnak az énekesnő, aki most vasárnap Valkusz Milánnal, a ValMar formáció egyik felével fog színpadra lépni.

Halász Rebekára féltékenyek lehetnek a rajongó lányok, hiszen lehetősége lett duettezni Valkusz Milánnal. "Milot kaptam duettpartnernek, aki nagyon vicces és pozitív személyiség. Vele tényleg minden táncóra, énekóra egy nagy poén és jó kedvem lesz tőle. Abban tud a legjobban segíteni, hogy hogyan legyek energikus a színpadon, és hogyan adjam át magam a közönségnek" – jegyezte meg a versenyző, aki elárulta, teljesen megérti a fiatal lányokat, akik szerelmesek a sikeres énekesbe, hiszen jó pasinak tartja nagyon.