Meggyes Dávid nemrég még kamerák előtt vallott szerelmet Stana Alexandrának - videó

Stana Alexandra, Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
A szakításukról szóló friss hírek tükrében érdekes lehet visszanézni egy videót a Párharc hétfői adásából, Meggyes Dávid és Stana Alexandra ugyanis igen boldognak tűntek a finálé előtt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Párharc keddi döntőjébe Stana Alexandra és Meggyes Dávid, illetve Salander Dorina és Provoda Jodes jutottak be, ami azért érdekes helyzet, mert az előbbi páros a műsor felvétele óta szakított is, a friss hírek a szétköltözésükről szólnak – amire Meggyes elhagyott párja így reagált.

Horváth Grétának a Párharcban látottakhoz is volt már egy-két szava, de a nézők is csodálkozva nézhetik vissza a műsor hétfői adását – amelyben még teljesnek tűnt Stana és Meggyes boldogsága.

"Itt lehet feltenni a koronát a teljesítményünkre, de talán

Egyrészt azért, hogy végigcsináltuk, másrészt azért, hogy így csináltuk végig. Nem megúszós volt ez, nem alibi, hanem ez egy nagyon kemény teljesítmény volt, és nagyon kemény próbatétel a mi kapcsolatunkban. De szerintem nagyon-nagyon sokkal magasabban ugrottuk meg, mint amire számítottam a legelején" – mondta Meggyes Dávid a Párharc végjátéka előtt: