Alig lehet felismerni régi képein a TV2 új Nagy Őjét, a milliárdos üzletembert

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
A tavalyi év egyik sikerműsora kétségkívül a Bachelor – A Nagy Ő volt, így nem csoda, hogy a TV2 idén is műsorra tűzi a párkeresőt. Ezúttal Jákob Zoltán, milliárdos üzletember vállalkozik arra, hogy a képernyők előtt találja meg szíve hölgyét: a műsor történetében az első olyan férfi, aki üzletemberként, nem pedig sztárként keresi a szerelmet a TV2-n.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltán üzletember 2022-ben az év 37. leggazdagabb embere volt, a műköröm bizniszben épített milliárdos cégbirodalmat. Zoltán építészmérnök, üzletember, aki kivételes tanulmányi eredményei miatt Köztársasági Ösztöndíjban részesült. Mérnökként előbb Németországban, később Magyarországon dolgozott, majd építésügyi szakértő lett. Tíz éve ingatlanberuházóként és fejlesztőként van jelen a magyar ingatlanpiacon - közölte róla a TV2.

Jákob Zoltán olyan nők jelentkezését várja, akik nem vetik meg a humort, illetve imádják bejárni a világot. Igyekszik kiszúrni azokat a jelentkezőket, akik csak a vagyonáért szeretnék őt közelebbről megismerni, ugyanis korábban már voltak emiatt rossz tapasztalatai. 2016-ban a leendő Nagy Ő Rihanna szívét is rabul ejtette, ugyanis az énekesnő láthatólag örömmel bújt az üzletemberhez, amiről egy közös kép is készült - ezen alig lehet felismerni az üzletembert.

Forrás: Jákob Zoltán/Facebook

Itt van még egy régi kép róla, itt szintén egész máshogy néz ki, mint a manapság készült felvételeken:

Forrás: Jákob Zoltán/Facebook