Drámai hírek a válófélben lévő Tápai Szabináról és Kucsera Gáborról

Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Megviselte a válás mindkét felet, különböző módokon próbálnak menekülni a válás traumája elől - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

Mint ahogy azt az Origo is megírta, február elején kiderült, hogy a párnak nincs közös jövője, a háromgyermekes anyuka azt sem tagadta, hogy

megcsalás is volt a történetükben,

de a részletekről azóta is mélyen hallgat. Kucsera pedig úgy fogalmazott Várkonyi Attila Sztársáv című műsorában, hogy nagyon megviseli ez az időszak, de előre tekint és tele van tervekkel.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor - másként dolgozzák fel a válás traumáját Forrás: Tápai Szabina/Facebook

Edzésbe menekül Kucsera Gábor

Természetesen egy ilyen időszakra minden ember és minden psziché máshogy reagál. Szabina azóta leginkább termékhirdetéseket helyez el a közösségi oldalain, Kucsera pedig a bejelentés után először egy Fradi-Újpest rangadóról jelentkezett be, ami a zöld-fehérek győzelmével végződött, a kajakos legnagyobb örömére. Azóta pedig nagyon úgy tűnik, hogy az edzésbe menekül.

Tápai Szabina ezzel szemben belefogyott a magánéleti válságba,

ezt állítják legalábbis a kommentelők, akik szokásukhoz híven nem tartják magukban a véleményüket. "Nagyon lefogytál, biztos jól vagy?" "Csont és bőr vagy, Szabina" "Biztos megvisel a válás" - Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások árasztották el a volt kézilabdázó fotóit az Instagramon, pedig ő csak próbál erős maradni - írta a lap.

Ajánljuk még ezt a cikkünket a témában: Aggasztó képek kerültek ki Tápai Szabináról