A fenekét csapkodja a bugyiban táncoló Britney Spears - videó

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Újabb kínos felvétel került elő.
Vágólapra másolva!

Nemrég arról írtunk, hogy egyre több jel utal arra, hogy alig egy év házasság után véget ért Britney Spears házassága, ugyanis nemrég eladta a tavaly nyáron vásárolt luxusingatlanát, melyen rengeteg pénzt bukott, most pedig férje helyett a volt menedzserével utazott el nyaralni. Többen azt is észrevették, hogy hatalmas jegygyűrűjét sem viseli már az ujján. Erről itt olvashat.

Britney Spears Instagram

2016 óta alkot egy párt Britney Spears és a 29 éves fitneszedző, akivel eddig úgy tűnt, hogy rendben van a házassága. Tavaly nyáron döntöttek úgy, hogy összeházasodnak, de azóta egyre több probléma merült fel közöttük az énekesnő egyre őrültebb viselkedése miatt. Egy kínos éttermi incidens során Asghari faképnél is hagyta Spearst, majd kínosan magyarázkodott az eset után. Bár korábban kiállt felesége mellett, akit sokan kritizálnak folytonos meztelenkedései miatt, de vélhetően már ő is szégyelli az énekesnő viselkedését.

Sokan aggódnak Britney Spears mentális épsége miatt, aki azzal magyarázza furcsa cselekedeteit, hogy hosszú évek után szabadult a gyámság alól és kiélvezi a szabadságát. Viszont egyre kevesebben hisznek neki, legnagyobb rajongói már közbelépést is terveztek, hogy minél előbb kezeltesse magát, amiről egy közeli ismerőse számolt be. Az új videóért lapozzon!