Közel három évtized után tér vissza a Zsákbamacska egykori játékosa

Rózsa György
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nemcsak Rózsa György visszatérése okoz meglepetést a megújult Zsákbamacskában, hiszen maga a műsorvezető is megdöbbenten fogadta egykori játékosa, Móker György megjelenését. A tatabányai férfi annakidején nagy rajongója volt a legendás műsornak, ezért is döntött úgy, hogy újra jelentkezik és reméli, hogy most végre rámosolyog a szerencse is.
Vágólapra másolva!

1995-ben tűnt fel a régi Zsákbamacskában Móker György, aki akkor üres kézzel távozott a műsorból. Most úgy döntött, újra szerencsét próbál és nagyon örült a nagy találkozásnak a régi műsorvezetővel, Rózsa Györggyel.

Most, hogy újra lehetőséget kaptam, ráadásul ismét a druszám, Rózsa György műsorvezetése mellett, azt a sors kezének tekintettem. A forgatás Budapesten volt, és már az odaúton kaptam egy jelet, hogy talán ezúttal másként alakul majd a játékom. Magammal vittem ugyanis azt a névtáblát, amit régen kaptam a Zsákbamacskában, de útközben elveszítettem, viszont a feleségem megtalálta az utcán Budapesten. Ekkor úgy éreztem, már győztes vagyok, mindegy, hogy nyerek-e valamit vagy nem" - kezdett bele a történetébe Móker György, aki 28 év után találkozott újra Rózsa Györggyel a TV2 stúdiójában. A műsorvezető nem ismerte fel, de nagyon elérzékenyült a férfi történetén.

Nagyon örülök, hogy a játékostársaim szép emlékként őrzik ezeket a találkozásokat, közös játékokat" - mondta a Blikknek Rózsa György, aki ma estétől váltja Majkát és Pápai Jocit a vetélkedőben.