Napokon belül megszülethet Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Egyre többen találgatják, vajon mikor születhet már meg Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyereke, hiszen a terhességet már augusztusban bejelentette az egykori szépségkirálynő. Másrészt egyre nagyobb a kismama terhes hasa, amit pár órája meg is mutatott közösségi oldalán, a kép alatt egyre többen kérdezik tőle, hogy mikor érkezik a baba.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina előző házasságából már született két gyereke, Medox és Nina, most G.w.M-től újra kislányt vár, akinek a különleges Amara nevet választották szülei. Kulcsár már nagyon a terhessége végén járhat, bár elmondása szerint sokkal nagyobb volt a hasa, mint az előző két babával. Kulcsár Edina legfrissebb képe alatt sokan találgatják, vajon mikor érkezhet a baba, hiszen a kilenc hónap májusban már letelik.

- írta egy követője, aki úgy látja, hogy hamarosan beindulhat a szülés Kulcsár Edinánál, míg mások tudni vélik, hogy már tudják az időpontot, ugyanis császárral születik a baba.

- írta egy másik kommentelő, aki szerint nem természetes úton születik meg a kislány.

"Pár nap és megszületik a kis hölgy" - írta egy harmadik követője és még sokan ehhez a véleményhez csatlakoztak. Akár természetes úton, akár császármetszéssel is születik a kislány, pár napon belül világra hozza az édesanyja, mivel elérkezett az ideje a baba fejlettsége alapján.