Szívszorító vallomást tett Gáspár Bea

Gáspár Bea, Hal a tortán
Vágólapra másolva!
Gáspár Bea a családjáról, gyerekei elköltözéséről beszélt, miközben a kisebbik lánya friss győzelmére is reagált a Hal a tortán heti versenyében.
Vágólapra másolva!

Gáspár Bea a Hal a tortán egyik részében megjegyezte Kökény Attilának, hogy mennyire irigyli – a zenész ugyanis már négyszeres nagyapa, a Gáspár lányok azonban egyelőre nem terveznek gyereket.

Nincs kilátásban, hogy nagymama legyek... Aztán lehet, hogy egyszer csak meglepődök!" – mondta most a Borsnak.

Gáspár Bea Forrás: SuperTV2

A lányai elköltözését egyébként nem viseli rosszul, erről így beszélt: "Hála istennek, hogy kirepültek! Tudom, hogy sokaknak szomorú, ha hirtelen megcsappan a család létszáma. De én örülök ennek. A mai modern technika miatt bármikor tudunk telefonálni egymással, akár videóban is" – magyarázta.

A Hal a tortán heti versenyét egyébként éppen Gáspár Virág nyerte, Bea asszony erre is reagált. "Örülök Virág győzelmének, külön büszke vagyok arra, hogy úgy nyert, hogy én nem segítettem be neki a főzésbe. Igazából azért nem ugrottam ki a bőrömből örömömben, mert nem lepett meg az eredmény.

Ha mi forgattunk valahol, ő megoldotta magának az ételt. Viszont mióta felnőtt, már nem kéri ki a véleményemet a főzéssel kapcsolatban. Eddig mindig megkérdezett, hogy bizonyos alapanyagokat mire, hogyan használjon. De most már csak megnézi az interneten, esetleg fellapozza a könyvemet. A nagy családi ebédekre még én főzök, Virág csak akkor segít be, ha éppen jókedvében találom. Már várom, hogy átvegye tőlem a stafétát!" – nyilatkozta.