Szomorú sorokkal jelentkezett Rubint Réka - kép

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna szüleire Rubint Réka. A fitnesslady nagyon szoros kapcsolatot ápolt édesanyjával és édesapjával, akik két évvel egymást követően mentek el.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka 2019-ben veszítette el édesapját, a férfi hosszasan betegeskedett. Édesanyja két évvel később hirtelen halt meg, lányáéknál esett össze. Nemrég egy szomorú bejegyzést tett közzé oldalán Rubint Réka.

Próbáltam elfogadni azt, ami történt, de sokáig mégsem tudtam. Már nincs reggeli telefon, 'Mizu Anya? Hogy vagy Édes?'...De a számuk még mindig ott van a telefonomban, mert képtelen vagyok kitörölni, és talán a mai napig sem tudom elfogadni, hogy már nincsenek itt... S közben az idő, a jelek és a történések bebizonyítják, hogy mindig velem vannak és vigyáznak rám" - írta megtörten Schobert Norbert felesége. A család most meglátogatta a rokonokat, keresztfiúkat köszöntötték születésnapján.

Rubint Réka Forrás: https://www.instagram.com/rekarubint/

Az életed legnagyobb ajándéka a gyönyörű családod és boldog vagyok, hogy mi is részesei lehetünk. Mama és Papa ma nem ünnepelhettek már velünk, de egészen biztos vagyok benne, hogy minden percben velünk vannak, vigyáznak ránk és mérhetetlenül büszkék Rád! A szíved és az értékrended a helyén van, soha ne engedd, hogy az élet ezen változtasson! Nagyon szeretünk Kicsi Keresztfiam! Boldog születésnapot – írta Rubint Réka.