Azahriah megint keményen nekiment G.w.M-nek, durva dolgokat állít róla

Azahriah, G.w.M
Vágólapra másolva!
Folytatódik az Azahriah és G.w.M közötti botrány.
Vágólapra másolva!

A 21 éves Azahriah, azaz Baukó Attila és a 26 éves G.w.M, azaz Varga Márk nem ma kezdték az adok-kapokot. A balhét egy másik rapper, Mr. Missh indította el, aki Azahriah kigúnyolásával verte ki a biztosítékot, és csak ezután következett a fent említett két zenész csatája.

Forrás: Instagram

Azahriah a minap egy online műsorábanvolt vendég, és meg is eredt a nyelve a kollégája, G.w.M neve hallatán.

Én alapból sem a fazonját, sem a zenéjét nem csípem, hát nem fogok vele jópofizni!" – szögezte le ezen a ponton Azahriah, és folytatta azzal, hogy megnevezte a legfontosabb jellemzőjét a kollégájának, ami szerinte őket megkülönbözteti.

Elég sanszos, hogy azért csinálja az egész zenebizniszt, hogy az abból befolyó pénzből lehessen "flexelni", dőzsölni" – mondta határozottan Azahriah, aki ezzel egyenesen azt mondta, hogy Varga Márk egy megélhetési zenész, nem úgy, mint ő - írja a Bors.

Állítja, ha találkoznának, nem lenne ott semmi érdemi kommunikáció.

"Csak trash, csak a balhé. Még belém is állna. Pitiáner hülyeség! Lett volna lehetőségünk a nézeteltéréseinket normál módon tisztázni, de nem értette, hogy nem őt akartam cinkelni, magára vette, és azt gondolta, beleállok a családjába is. Persze, az ez egy más dolog, hogy amúgy ne rakogassa már ki a babát, ha kell, ha nem, míg nem szabad akaratából dönt úgy, hogy közszereplő lesz a gyerek. Én is megtapasztaltam már, hogy ez szorongással is tud járni..." – zárta le végül monológját Azahriah, amire egyelőre nem reagált a rapper.