Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megkéselték a börtönben a pedofil énekest

Square Vertical
A handout picture released by South Wales Police on December 17, 2013 shows a portrait of British rock singer Ian Watkins who pleaded guilty on November 26, 2013 to the attempted rape of a baby and a string of other child sex offences. Former Lostprophets singer Ian Watkins was jailed on December 18, 2013 for 35 years at Cardiff Crown Court for a string of child sex offences including the attempted rape of a baby. RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT " AFP PHOTO / SOUTH WALES POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS (Photo by SOUTH WALES POLICE / AFP)
Vágólapra másolva!
Három rabtársa megtámadta és életveszélyesen megsebesítette a Lostprophets egykori frontemberét, a jelenleg 29 éves börtönbüntetését töltő Ian Watkinst.
Vágólapra másolva!

Több órára túszul ejtették az angliai Wakefield börtönében a Lostprophets zenekarból ismert Ian Watkinst, a kiszabadítása után több szúrt sebbel és verésből származó zúzódással szállították kórházba.

Ian Watkins a 2013-as rendőrségi fotóján Forrás: AFP/-

Közvetlenül az eset után életveszélyes volt az állapota, de mostanra stabilizálódott a Daily Star szerint, amely azt is megemlítette, hogy a támadás oka valószínűleg féltékenység volt, a rabok ugyanis állítólag nem nézték jó szemmel, hogy Watkins gitárleckéket adhatott a börtönben.

Watkinst 2013-ban 29 év börtönre és további hat év felfüggesztettre ítélték különféle szexuális bűncselekményekért, többek között egy csecsemő megerőszakolásának kísérletéért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről