Újabb nehéz döntést kell meghoznia a brutálisan megvert Megyeri Csillának

Megyeri Csilla a Campus Fesztiválon, ahol megverték
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, Megyeri Csilla brutális támadás áldozata lett az idei Campus Fesztiválon, ahol ráadásul egy ismerős férfi verte és rugdosta meg az egykori műsorvezetőt. A nőben mély nyomokat hagyott az eset, bár testileg már jobban van, lelkileg még nem heverte ki a történteket. Megyeri megtette a feljelentést a támadója ellen, de újabb nehéz döntést kell majd meghoznia a bíróságon.
Vágólapra másolva!

Hamarosan újra szembe kell néznie bántalmazójával Megyeri Csillának, akik feltehetőleg szeptemberben találkoznak a bíróságon, miután véget ért az ítélkezési szünet. Egyelőre nem tudni, hogy milyen jogcímen tette meg a feljelentést a debreceni, rossz hírű férfi ellen, de a jogászok elmondása szerint nagyon fontos, hogy megfelelő eljárásban bírálják el a történteket, ugyanis a végén még Megyerire is visszaüthet a dolog, akár felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat.

A korábbi híresztelések alapján Megyeri és a támadó férfi jól ismerik egymást, sőt, többen azt állítják a nő többmillió forinttal tartozik az agresszív férfinak. Egykor baráti kapcsolatban voltak, hiszen Megyeri Csilla egyik legjobb barátnőjének a volt férjéről van szó, ennek is köze lehetett a vitához, ami végül verekedéssé fajult.

Megyeri ismerősei szerint az egykori műsorvezető úgy érzi, hogy nagyon nehéz helyzet előtt áll, mivel sok múlik a vallomásán. Ha a bíróságon őszintén elmondja a történteket, majd tanúkat is meghallgatnak, kiderül, a férfi ártó szándékkal közelített felé, ennek nagyon súlyos következményei lesznek a férfira és annak családjára nézve is.

Megyeri számára azért is nehéz a helyzet, hiszen egyik legjobb barátnőjének volt párjáról van szó, aki a nő gyermekeinek apja, akit vallomásával akár börtönbe is küldhet, így elszakítva őt a gyerekeitől. Így nem meglepő, ha Megyeri Csilla a brutális támadást követően is őrlődik, hiszen nem szeretne ártani az őt megverő férfi csaldájának, főleg a gyerekeinek - írja a Bors.