Lefotózták a Jóbarátok szétesett sztárját, rá sem lehet ismerni

Friends (TV-Series ) Cinema Séries Télés
Friends [TV-Series 1994-2004] USA Year : 1994 Created by David Crane Marta Kauffman Jennifer Aniston , Courteney Cox , Lisa Kudrow , Matt LeBlanc , Matthew Perry , David Schwimmer. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
A sorozatból három-négy év teljesen kiesett neki a drog és az alkohol miatt.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok sztárját, Matthew Perryt pocakosan, kócos, ősz hajjal és napszemüvegben fotózták egy hónappal azután, hogy betöltötte 54. születésnapját. Állítólag egy ideje tiszta, nem iszik, nem fogyaszt tudatmódosító szereket: sokan aggódnak érte, és a nagy Jóbarátok-találkozón sem volt meggyőző. Akkor alig szólt, ő volt a legpasszívabb a hatosból, látszott, hogy szellemileg is leépült, alig voltak értékelhető reakciói.

Forrás: Photo12 via AFP/Archives du 7e Art/Warner Bros. Television/Warner Bros. Television

Perry pár éve bevallotta, hogy nem emlékszik a Jóbarátokra teljesen, kimaradt neki a harmadik és a hatodik évad közötti időszak, akkoriban kicsit sok vicodin, metadon, amfetamin volt a szervezetében, amit alkohollal kísért. Most ugyan kissé kócos, pocakos, de úgy tűnik, kezd visszatalálni magához - a friss képeket itt tudja megnézni.