Kiderült: Berki Krisztiánnak eltitkolt betegsége volt

Berki Mazsi és Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián halálával kapcsolatban sok feltevés keringett, Mazsi szerint gondok voltak az egészségével - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Mazsi egy podcast műsorban beszélt Berki Krisztián haláláról, mint mondta, nem szeret erről beszélni, ám most mégis kivételt tett, talán abban bízva, hogy az évvel együtt a fájdalmas emlékeket is lezárhatja.

Megmondom őszintén, ma is rám jött egy pánikroham. Nem nyilatkozom erről és ez nem véletlen. Ez feldolgozhatatlan - mondta az asszony. Ma jutottam el arra a pontra, hogy felhívom a sírkövest és azt gondoltam, hogy itt az ideje, készen állok rá. Amikor sétáltam befelé,

beléptem a liftbe és elkezdtem öklendezni, rám jött egy pánikroham és elkezdtem fuldokolni.

Férje haláláról beszélt Berki Mazsi Forrás: Instagram/ berkimazsi

Gyorsan felhívtam a testvéremet, hogy nyugtasson meg. Nem azért nem teszek meg dolgokat, mert nem akarom vagy mert nincs jobb dolgom, hanem mert nem vagyok rá képes - magyarázta nehéz szívvel Mazsi, aki úgy érzi, talán soha nem lesz képes túltenni magát a történteken.

Berki Krisztián halálával kapcsolatban sok feltevés keringett, mint Mazsi elmondta,

gondok voltak az egészségével, ám a férfiúi hiúsága miatt nem nézett szembe a problémával.

Utólag egyébként kiderült, hogy rossz volt a véreredménye, amit még nekem sem mondott el. Az ő lelke már nem bírta el a sok bántást, amit kapott - mondta Mazsi a műsorban,