Erre készül L.L. Junior a Fekete Vonat-botrány után

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, hatalmas visszatérő Aréna-koncertjük után, újra feloszlott a Fekete Vonat együttes, valamilyen pénzügyi vita és nézeteltérés állhat a történtek hátterében. Eddig a zenekar énekesnője, Mohamed Fatima tájékoztatta az eseményekről a közönséget, most L.L. Junior is bejelentkezett közösségi oldalán és elárulta, hogyan tovább.
Vágólapra másolva!

A Fekete Vonat frontembere, L.L. Junior értetlenül állt kolléganője állításai előtt, bár ő maga nem cáfolta és nem is erősítette meg azt, hogy mi történt a múlt heti nagy koncert után valójában. Egy hosszas bejegyzést tett közzé, melyben közölte, hogy a következő fellépést már nem tudják teljesíteni, ugyanis újra feloszlott az együttes.

Az eddigi információkat Mohamed Fatima és L.L. Junior bejegyzéseiből lehetett összerakni, valószínúleg pénzügyi ellentétek állnak a vita hátterében. A rapper nem kívánt nyilatkozni az ügyben, azóta sem fejtette ki saját álláspontját. Most közösségi oldalán jelentkezett be, ahol megerősítette, hogy szólóban folytatja tovább karrierjét és máris új klipjét forgatja, melyből részletet is mutatott egy ideiglenesen elérhető Instagram-történetben.

A jelek szerint L.L. Juniort nem viselték meg a történtek, teljes erőbedobással folytatja tovább. A pénzügyi kérdésekre annyit reagált, hogy a koncert utáni nyereség rá eső részét szeretné felajánlani a Cseppkő Gyermekotthonnak, akik a koncerten is felléptek a zenekarral - írja a Blikk.