Így érzi magát súlyos betegsége után Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Bereczki Zoltán még tavaly évvégén súlyos gégegyulladásban szenvedett, ami miatt kénytelen volt karácsonyi koncertjeit is lemondani, ami nagyon bántotta őt. Állapota olyan súlyossá vált, hogy orvosa a beszédtől is eltiltotta a mielőbbi gyógyulás érdekében. A színész-énekes most elárulta, most hogyan érzi magát.
Vágólapra másolva!

Már egy hónapja, hogy Bereczki Zoltánnál súlyos gégegyulladás lépett fel, aminek következtében nem tudta befejezni év végi koncertturnéját. Akkor menedzserén keresztül tájékoztatta a közönségét, hogy sajnos le kell mondja a hátralévő helyszíneket, de megígérte, hogy mindenkit kárpótol a történtekért.

"Minden koncertet megtartunk, a közönséget a hivatalos oldalakon keresztül tájékoztatjuk. Zoli gégész orvosa mindent megtesz, hogy minél előbb meggyógyuljon. Jelenleg nem is beszélhet, némaságra ítélték egy időre. Folyamatos orvosi kezelés alatt van" - mondta akkor Bereczki menedzsere.

Végre jó hírrel szolgálhatott a közönségének, végre újra színpadra állhat, bár még most sem gyógyult meg teljesen.

Még óvatosan, de már énekeltem kicsit! Mondhatjuk úgy, hogy alakul... (Azért ez a Veréb Tamás nagyon tud!) Lesz egy műsor nemsokára, ott énekelünk kicsit!" - jelentkezett be Instagram-sztoriban Bereczki Zoltlán, aki még nincs teljesen jól, de már óvatosan kezdheti pótolni fellépéseit.

Hírt adott állapotáról Bereczki Zoltán Forrás: Bereczki Zoltán Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.