A sorozatbukó RTL Klub és a kiröhögött D. Tóth Kriszta a dollármédia kedvencei

való világ
Vágólapra másolva!
Való Világ-botrány, agyonvert baloldali propagandahíradó, rossz nézettség: nem probléma, az RTL Klub - ahogy mondani szokták - valósággal tarolt az érezhetően a dollármédiához meglehetősen közel került Forbes médialistáján.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub körül sorra alakultak ki újabb botrányok az elmúlt időszakban. Mint a napokban a Médiatanács megállapította, emberi méltóságot sértő volt a Való Világ több epizódja, a 24 órás online közvetítés pedig folyamatosan megalázó, megszégyenítő helyzetbe hozza a szereplőket, miközben a gyermekvédelmi szabályok is sérülnek.

Emlékezetes eset az is, mikor Erős Antónia és Szellő István nevetségessé tették magukat: nemrég az RTL Klub irgalmatlanul megbukott nosztalgiaműsorában arról beszéltek, hogy ők mennyire semlegesek. Egyértelmű, hogy a csatorna egy baloldali propagandamédium, ami az elfogult anyagaival a baloldalnak hízeleg, miközben a nézettségi versenyben sorra alul maradnak. Ismeretes: a TV2 Tények rendszeresen megveri az RTL Klub híradóját. Szellő egyébként tavaly márciusban is hasonlóan kínos helyzetbe került: a kamerák előtt újságírónak nevezte magát, miközben egyértelműen az RTL Klub baloldali propagandistája. A nyilvánvaló hazugságot hamar felkapta az internet, erről akkor itt írtunk hosszabban. De az egyik sorozata gyártója pert vesztett, több műsoruk megbukott. Egészen szánalmasan szerepel például reggeli műsoruk, több műsorvezetőt el is kellett zavarniuk, hiszen a TV2 Mokka napi rendszerességgel kiüti, megalázza az RTL Klub műsorát.

Forrás: Origo

A Forbes feltehetően nőnapra szánt női listáját mindenesetre elárasztotta az RTL Klub a botrányok és a rossz nézettség ellenére.

A tévézést elhagyó, bukott D. Tóth Kriszta is ott van a listán, aki csinált egy internetes oldalt, amelyen nagy ravaszul indirekt módon próbálják szidni a kormányt és próbálnak törleszkedni az ellenzékhez. Ő volt az, aki az egyik videósorozatában lehetőséget adott Alföldinek, hogy megint diktatúrázhasson, érzékenyíthessen, nemzetiszínházhasson, de ennek ellenére D. Tóth került megalázó helyzetbe. Annyi butaságot beszélt, hogy még Alföldi is - nincs rá finomabb szó - kiröhögte. Nem véletlenül.