Őrjöngve magyarázkodott Lagzi Lajcsi Hajdú Péternek - videó

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Hajdú Péter műsorának, a Frizbi TV-nek legutóbbi vendége Lagzi Lajcsi volt, akiről tegnap derült ki, hogy elutasították a börtönbüntetés halasztása iránti kérelmét. Lagzi Lajcsi ezzel kapcsolatban gyanús dolgot mondott a forgatás ideje alatt, majd a műsorvezető kérdőre vonta, ő pedig teljesen kikelt magából és őrjöngeni kezdett. 
Vágólapra másolva!

Sokan nem hisznek már Lagzi Lajcsinak azzal kapcsolatban, hogy beteg lenne és ezért valóban jogosan kérelmezi azt, hogy ne kelljen bevonulnia a börtönbe, ahol három év és hat hónap letöltendő büntetés vár rá áram-, gáz- és vízlopásért. A trombitás eredeti behívója február 15-re szólt, de ő azóta sem jelent meg a kecskeméti börtönnél, hogy bevonuljon. Az ítélet ellenére nem adja fel és fellebbezni fog, ugyanis nehezményezi, hogy senki nem vizsgálta meg újra, csak a meglévő orvosi papírok alapján utasították el a kérelmét.

Lagzi Lajcsi Forrás: Frizbi TV

Lagzi Lajcsi vállalta az interjút Hajdú Péter műsorában, melyet egy nappal azelőtt forgattak, hogy kiderült volna, elutasították a szóban forgó kérelmet. A zenész már a forgatás ideje alatt is úgy fogalmazott, mintha bizonyos lenne abban, hogy nem járt sikerrel. Majd Hajdú Péter kérdéseivel még inkább kihozta Lagzi Lajcsit a sodrából, aki őrjöngve válaszolt a műsorvezető kérdésére, hogy milyen bizonyítékok alapján ítélték el korábban.

"Nem volt ilyen és nem is lesz ilyen, mert ilyen nem fordult elő! Erről van szó! Pontosan erről van szó! Csak sajnos tőlem ezt senki nem kérdezte meg!

Azzal a kérdéssel kelek és fekszem, hogy hogyan tudom bizonyítani az ártatlanságomat, hogy nem vesztegettem meg senkit, nem loptam áramot, gázt és vizet! Én vagyok a vízszolgáltató Boldogasszonypusztán. Enyém a vízglóbusz, ami ellátta az egész települést!" - magyarázta Lagzi Lajcsi arra utalva, hogy szerinte nem volt olyan tanúvallomás, ami alapján jogosnak érezné az ítéletet.

Hajdú Pétert nem lepte meg vendége reakciója és tovább faggatta a kényes témáról a feszültség ellenére is.

- kérdezte Hajdú a trombitástól, akit sok kritika ért az utóbbi fellépései miatt.

"Bármikor fel tudok lépni! Én a színpadon akarok meghalni! Ha a fellépésen rosszullét fog el, elegen vannak, hogy segítsenek rajtam" - zárta rövidre a kérdést Lagzi Lajcsi.