Újabb fejlemények a kórházba került, drogos magyar énekesnő botrányos ügyében

Megrázó: ájultan esett össze a tehetségkutató színpadán az énekesnő – Videó sziluett mikrofon
Vágólapra másolva!
Újabb fordulat az ismert drogos énekesnő ügyében: a rendőrség a fiatal nőt gyanúsítottként hallgatta ki kábítószer-birtoklás vétsége miatt, illetve további négy személy ellen folyik vizsgálat bűnrészesség miatt.
Vágólapra másolva!

Mint arról az Origo is többször beszámolt, egy népszerű énekesnőt 2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállították a mentők kórházba. Állítólag mély vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. Az otthonát közvetlen a történtek után nyomozók és drogkereső kutyák hada lepte el, akik további nyomok és bizonyítékok után kutattak.

A Blikk a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól most megtudta, hogy az ügyben azóta újabb fejlemények vannak. A fiatal énekesnőt gyanúsítottként már kihallgatták, sőt további személyek keveredtek az ügybe.

A folyamatban lévő nyomozás érdekében bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban" – állt a hivatalos közleményükben.

Forrás: Shutterstock

Ezek alapján tehát nemcsak a nőt, hanem további négy személyt is előállítottak. A lap által megkérdezett ügyvéd szerint elképzelhető, hogy az énekesnő tett terhelő vallomást a további kihallgatottakra, ezzel javítva a saját helyzetén.

"Ilyen ügyekben a kihallgatás első lépése, hogy megkérdezik az adott illetőt, kiktől szerezte be a kábítószert" – kezdte dr. Galgóczi Zoltán.

A nyomozásban való együttműködés, új, előremutató információk megosztása korlátlanul enyhíthetik a rá kiszabható büntetést. Ebben az esetben is valószínűsíthető, hogy ez történt" – fogalmazott a jogi szakember.