Itt van Lagzi Lajcsi döbbenetes, utolsó interjúja

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
A Tények Plusznak nyilatkozott, nagy döntéseket hozott.
Vágólapra másolva!

A hét éve tartó ügyéről beszélt a TV2-nek a börtönbüntetésre ítélt muzsikus, állítólag már nem ad több interjút. "Nem átlagos ember vagyok, nem átlagos problémákkal. Egyre kilátástalanabb gödörben vagyok, ehhez hozzájött még egy betegség" - magyarázta. A zenész szerint az apja és nagyapja ugyanebben a betegségben halt meg, ezért aggódik. A Tények Plusznak elmondta, hogy mindenét odaadná az egészségért. Több problémája van, a szövődmények pedig nem kezelhetők börtönben - állítja.

Frizbi TV

"Azt nem mondta senki, hogy be kell mennem... csak a bíró, első fokon. Ha mennem kell, akkor megyek" - nyilatkozta. Szerinte a bírósági tárgyalásokon nem hangzott el, hogy bármit lopott volna, mégis elítélték, de most abban bízik, hogy "az állítólagos megvesztegetés ügyében megnyílt a harmadfok", ez neki annyiban jó, hogy "az áttörheti a jogerőt."

Mint írtuk, kitüntetéseit visszaadja, mert "ezek fényét nem akarja rontani."

Most azt állítja, hogy valakinek ártott, az állt bosszút rajta. "Azt is tudom, kinek léptem a lábára. Akivel félreértésem volt, azzal tisztáztam, de az életem ráment. A dolog eszkalálódott, az ő akarata ellenére" - magyarázkodott meglehetősen zavarosan.

Frizbi TV

A muzsikus szerint a hozzá közelállók azt javasolják neki, hogy tudja le a büntetést és térjen vissza a színpadra. Most úgy látja, hogy ő már nem zenél többet - derült ki a Tények Plusz riportjából.