Óriási titkok derültek ki Majkáról

Zsákbamacska, TV2, sajtóesemény, produkció, műsorvezető, Majka, Pápai Joci
Majka
Vágólapra másolva!
Óriási titkokat lehetett megtudni az utóbbi időben Majoros Péterről. A zenész a TV2 Zsákbamacska című műsorában került újra képernyőre, ahol egy igencsak érdekes dolog merült fel vele kapcsolatban. Felbukkant ugyanis egy fiatal lány, akinek anyja jól ismeri Majkát, és állítása szerint akár a lánya is lehetne.
Vágólapra másolva!

Majka még mindig azok közé a magyar sztárok közé tartozik, akik igencsak érdeklik a közönséget. Koncertjein emberek ezrei csápolnak, kívülről fújják a dalszövegeit és a képernyők előtt is jól szórakoznak rajta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Pápai Jocival jelenleg esténként a TV2 Zsákbamacska című műsorában kekeckednek egymással, ahol nemrég egy titokzatos fiatal lány is feltűnt.

A fiatal ózdi nő azt állította, anyjának kapcsolata volt a rapperrel, mielőtt az híressé vált volna.

https://tv2play.hu/zsakbamacska/kamerak_elott_derult_ki_majkanak_lenne_egy_lanya_akirol_nem_is_tudott_p

Szintén a Zsákbamacska egyik adásában derült ki, hogy

Majka majdnem meghalt a műtőasztalon.

A műtősegéd fiú, aki tanuló volt, elfelejtette, hogy a rapper keze el van érzéstelenítve. Felemelte azt, majd egyszer csak elengedte, így a zenész betörte a saját orrát. Egy másik tanuló, „Lacika" pedig sokadszorra tudta csak beadni neki az érzéstelenítőt. A rapper azt mondta, ha most sem sikerül, bever neki egyet.

Forrás: TV2

Kimondja Majka mindig, amit gondol, így tett egy repülőtéri incidens során is. A légitársaság rossz időpontot adott meg a visszaútra, így majdnem egy egész napot várniuk kellett a családdal.

Lapozzon, a cikk ezzel a történettel folytatódik!