Szívszorító vallomást tett édesapja haláláról Tolvai Reni

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Tolvai Reni 2017-ben, tragikus módon vesztette el édesapját egy görögországi nyaraláson, ahol a családfő hirtelen rosszullét következtében meghalt. Az énekesnő a mai napig nem tudta feldolgozni a történteket, de már tudatosabban kezeli az érzéseit, mint az eddigiek során. Meglepő kijelentéseket tett erről az időszakról a Megasztár egykori győztese, aki sokáig észre sem vette, hogy milyen rosszul érzi magát.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni a mai napig mélyen gyászolja szeretett édesapját, akitől hirtelen kellett búcsút vennie hat évvel ezelőtt. Az énekesnő most a Palikék Világa by Manna vendégeként vallotta be, hogy mennyire megviselte őt a gyász és valójában emiatt hanyagolta el énekesi karrierjét is.

Tisztában vagyok vele, hogy itt, Magyarországon én mindig is a román lány leszek. Én ezzel együtt tudok élni" - magyarázta Tolvai Reni, aki büszke szülei származására, ezért is tudja már kezelni, ha emiatt kritizálják, hiszen számára ez szülei öröksége.

A 32 éves énekesnő őszintén elmondta, hogy nagyon megviselte őt édesapja hirtelen elvesztése, sokáig fel sem fogta, mennyire maga alatt van emiatt.

Ez nagyon sokáig tartott... Amikor apu elment, teljesen más kapcsolatom lett a zenével. Először elkezdett abszolút nem tetszeni, aztán már kevésbé érdekelt a zene, minden más meg nagyon" - mesélte Tolvai Reni, aki utólag értette meg, hogy mi zajlott benne akkoriban.

"Rettenetesen boldogtalanná tett, hogy ez nem sikerült, nem jön össze. Nem tudtam örülni a magyar sikereimnek. Lehet, hogy valami baj van velem, hogy én ezt nem tudom jól megélni. Ezért mondtam, hogy oké, stop, én boldog ember akarok lenni. Nem lehet, hogy szomorkodom emiatt, miközben elmegy mellettem az élet" - fejtette ki arról, hogy nemzetközi karrierről álmodott korábban, ez is visszavetette őt a zenélésben.

Az énekesnő ma már előre tekint és próbálja tudatosan építeni karrierjét, de már nemcsak a zenét illetően, hanem a szépségápolás területén is szeretne sikereket elérni, mivel az a másik nagy szenvedélye.