Különös pletyka kering Sydney van den Boschról és Kárpáti Rebekáról

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Sydney van den Bosch és Kárpáti Rebeka minden fontos pillanatot együtt élt meg, nemrég még nagyon jóban voltak. Most sokaknak feltűnt, hogy régóta nem posztolnak közös képeket, nincsenek közös programjaik.
Vágólapra másolva!

Rebeka és Sydney közel 13 éve legjobb barátnők, minden pillanatban ott voltak egymásnak. A Jóban Rosszban egykori színésznője akkor is ott volt barátnője mellett, mikor élete egyik legnehezebb időszakát élte: egészségügyi okokból mindkét mellét el kellett távolítani, csak így menthette meg az életét.

- üzente még tavaly Rebeka, s ekkor úgy tűnt, valóban igazi barátnők.

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

Nemrég nyitott meg Kárpáti Rebeka üzlete, és míg a modell minden barátnője járt már nála, addig Sydney egy fotót sem tett közzé, és nem is gratulált a sikerhez. "Most, hogy megnyitott Kárpáti Rebeka üzlete, csomó barátnője megy promózni... Sydney ahogy látom sehol, sem egy gratuláció. Tudja valaki, hogy megromlott a barátságuk? Volt valami cicaharc? - tette fel a kérdést valaki Redditen a Bors szerint, amire aztán özönlöttek a kommentek.

"Gondolom, más volt a szeretetnyelvük. Már várom a fekete-fehér képet, amin Rebeka bejelenti, hogy nemcsak a 10. örök szerelem pasijával fejlődtek el egymást mellett, hanem a barátnőjével is" - írta valaki cinikusan.