Így érzi magát hosszú betegsége után Zsidró Tamás

Zsidró Tamás
Vágólapra másolva!
Még két évvel ezelőtt mesélte Zsidró Tamás, hogy mennyire legyengítette szervezetét a Covid és mennyire megijedt az akkor tapasztalt tünetektől. A mesterfodrásznak halálfélelme volt és elképesztő borzalmakat élt át a betegség első két hetében, de most már visszanyerte a betegség előtti erőnlétét, bár egy évig tartott, mire teljesen felépült.
Vágólapra másolva!

Zsidró Tamás maga is nagyon meglepődött, hogy minden óvintézkedés és a szabályok betartása ellenére is elkapta a Covidot, ami annyira legyűrte, hogy rettegésben teltek a napjai. Nagyon félelmetes tüneteket tapasztalt magán és hosszú távon is legyengítette őt a betegség. Ma már történelem számára az akkor állapota és nagyon örül, hogy újra a régi önmaga lehet.

"Mindig is ügyeltem az egészségemre, hosszú évekkel a járvány előtt kezdtem hetente háromszor edzeni, és sokat teszek azért, hogy jó formában maradjak... Mentálisan egyáltalán nem viselt meg, de fizikálisan annál inkább..." - kezdte Zsidró Tamás, aki sokáig küzdött a poszt-COVID tünetekkel.

Ráadásul meg kellett tennünk mindent annak érdekében, hogy az üzletben a vendégek a legnagyobb biztonságban kapják meg a tőlünk megszokott szolgáltatást" - magyarázta a mesterfodrász, aki meglepően pozitívan gondolkodik már az elmúlt rossz időszakról.

"Mondhatni egyáltalán nem félek ettől már! A Covid már nagyon legyengült, eggyé vált a hétköznapjainkkal. Nem lettem extrém módon hipochonder, csak annyira, mint más.

- mondta a Borsnak Zsidró Tamás, aki utólag már látja, hogy milyen általános pozitív hatásai is voltak a világjárványnak.

Zsidró Tamás vissznyerte régi önmagát Forrás: Instagram/tamas_zsidro