Megszólalt Lagzi Lajcsi legjobb barátja

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Kozelka László ott volt a zenész nőnapi búcsúkoncertjén is, Lajcsi zenekarvezetője biztos benne, hogy ha letelik barátja és mentora büntetése, ugyanott folytatják, ahol 22 éve elkezdték és ahol több mint egy hónapja abbahagyták, vagyis a színpadon. A Ripost most egy aranylemezátadó gálán futott össze Lagzi Lacival, aki hosszan mesélt Lajcsihoz fűződő szoros és örök barátságáról.
Vágólapra másolva!

"Lajcsi a kezdetekben nagyon sokat segített nekem zeneileg fejlődni. Sokat tanított nekem, amiért hálás vagyok neki. A barátságunk pedig akkor mélyült el, amikor elkísérhettem egy öthetes kanadai koncertturnéra, ahol gyakorlatilag együtt éltünk, miközben rengeteg fellépésünk volt" – idézte fel Kozelka László.

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos Frizbi TV

"A kapcsolatunkról annyit, hogy Lajcsi senkinek az esküvőjére nem ment el, az enyémen ott volt" – mesélte Kozelka László, aki azt sem titkolja, hogy az életét köszönheti Lajcsinak.

„Egy hosszú repülőút alatt kaptam egy mélyvénás trombózist. Ő volt az első, aki felhívott és minden segítségét felajánlotta" – mondta a zenész, aki a bajban is barátja mellett áll.

Lagzi Lajcsi hamarosan börtönbe vonul, ahol meg kell kezdenie a három és fél éves büntetésének letöltését.