Ezt üzente az őt kritizálóknak Peter Srámek

Peter Srámek
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben rengeteg támadás érte Peter Srámeket, akit még Zámbó Krisztián sem kímél egy ideje, pedig jó viszonyt ápolt a Zámbó családdal, akik az utóbbi időben gyakran kritizálják a felvidéki énekes munkásságát. Az ellenszenv abból adódhat, hogy Srámek gyakran énekli Zámbó Jimmy dalait és úgy érzik, hogy tiszteletlenül teszi ezt. Peter Srámek most egy rangos díjat vehetett át az eddigi munkásságáért, így reagált az őt ért kritikákra is.
Vágólapra másolva!

A szlovák énekest még 2014-ben ismerhette meg az ország, a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában, ahol már beszélt a Zámbó Jimmy iránti rajongásáról. Akkoriban nem igazán beszélt magyarul, de azóta elárulta, hogy megtanulta a nyelvet és sokat néz magyar nyelvű filmeket, sőt magyarul is olvas. Ez korábban nagy kihívást jelentett számára, de nagyon hálás a közönségének, hogy ilyen hosszú időn át támogatták és mellette voltak. Most úgy érzi, hogy végre a szakma is elismerte, melyről sokáig úgy érezte, hogy nem figyeli az általa elért eredményeket.

A rajongóim mindig mellettem voltak, és a legnagyobb visszaigazolás számomra az emberek szeretete. Ez vitt előre! Kilenc évet váram, de megvan. Mindig tudni kell megújulni, talán ez a titka, hogy hosszú távon fenn tudjon maradni egy előadó. Amikor Magyarországra jöttem, nem beszéltem jól a nyelvet, de megtanultam. Ma már a filmeket is magyarul nézem, sőt még olvasni is szoktam. Befogadtak, soha nem éreztem azt, hogy nem tartozom ide. Ezt mindig igyekeztem meghálálni, és büszke vagyok, hogy itt élhetek" - mondta Peter Srámek, aki úgy érzi, végre beérett a munkája gyümölcse.

"Nagyon sokan gratuláltak, rengeteg üzenetet kaptam. Olyan emberektől is, akiket szeretek, tisztelek és akikre felnézek. Amikor édesanyámnak elmondtam a jó hírt, elsírta magát. Büszke rám, és boldog, mert tudja, hogy mennyit dolgoztam ezért" - mondta az előadó, akinek a boldogságát csak az árnyékolja be, hogy sokan kritizálják őt az utóbbi időben.

Peter Srámek elárulta, hogy volt idő, amikor nehezebb volt színpadra állnia a felé irányuló rosszindulat miatt, de mégsem gondolta, hogy feladná a zenei karrierjét, most úgy érzi, hogy jól döntött.

Én csak előre nézek és még többet szeretnék visszaadni azért a sok szeretetért, amit eddig kaptam. Szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek és amire mindig is vágytam" - fogalmazta meg Bors érdeklődésére csípős válaszát Peter Sármek.