Újabb botrányok Curtis körül: megint bajban lehet a rapper

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
Nem csillapodnak a kedélyek Curtis, azaz Széki Attila körül, akinek pályafutása során folyton kijut a botrányokból. Bár a rapper folyton hárít, ritkán ad magyarázatot a kétes dolgaira, mégis dühösen reagált a legutóbbi botránya után is, amikor Dopemant hagyta cserben minden különösebb magyarázat nélkül. Curtis gyakran viselkedett már hasonlóképp a múltban is, legemlékezetesebb botrányai esetében mindig eltűnt minden különösebb indok nélkül. Curtisnek egy sajátos módszere a problémák kezelésére, hogy a megkeresésekre egyáltalán nem reagál. Úgy tűnik, a rapper nem tanult a múltjából és újból elköveti ugyanazokat a hibákat.
Vágólapra másolva!

Curtis korábbi botrányait követően kénytelen volt elismerni, hogy furcsa viselkedésének hátterében drogfüggősége állt, mellyel évekig küzdött. Számára ez egy igen érzékeny téma, ritkán mesél róla a nyilvánosság előtt és dühös, ha újra felröppennek a pletykák arról, hogy visszaesett. A rapper jelenleg szólókarrierjét építi, megalapította saját együttesét is, a Curtis Live Bandet, miután végleg külön váltak útjaik Majkával.

Curtis saját zenekart alapított, Curtis Live Band néven Forrás: Curtis Instagram

Curtis zenei karrierjét megelőzően labdarúgó volt, a mai napig szereti és figyelemmel követi a sportot, de hivatását háttérbe szorította a zene. Az áttörést a Majkával való közös munka jelentette számára, amikor országszerte megismerték a nevét. Hosszú éveken keresztül elválaszthatatlanok voltak az ózdi rapperrel, de kettejük közé is éket vert Curtis drogfüggősége és nemtörődöm viselkedése. Majka többször megbocsátotta zenésztársa kilengéseit és támogatta őt a gyógyulásban, eleinte úgy tűnt, sikerrel. Az elvonó után Curtis családot alapított és egy kisfia született házasságából, mely egy év után véget ért, de azóta is nagy egyetértésben és szeretetben nevelik együtt a kis Donit.

Házasságát megelőzően viharos kapcsolatai voltak, 2014-ben egy bántalmazási ügye is volt, amikor barátnője arról beszélt, hogy Curtis megverte őt, ököllel ütötte a fejét.

A kapcsolatuk ezután hamar a végéhez ért, a rapper hamar kiheverte a történteket és mondhatni, töretlenül folytatódott a karrierje, ugyanúgy Majkával. Majd elkezdődtek a folyamatos kimaradások, többször magára hagyta zenésztársát, aki nem győzött közönségüknek magyarázkodni azért, hogy társa miért nem áll vele színpadra.

2018-ban történt az első szakításuk, amikor

Majka a szegedi SZIN fesztiválon jelentette be, hogy nem dolgozik együtt többé Curtisszel.

A bejelentés nagy botrányt kavart, hiszen a rapper kitálalt mindenről a közönség előtt, elárulta, hogy Curtis drogproblémákkal küzd és ő már nem képes tovább harcolni érte.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Majka a történtek után egy hosszas közleményt is kiadott ezzel kapcsolatban, melyben elárulta, hogy öt éve próbálja jobb belátásra téríteni zenésztársát, aki egyben a legjobb barátja, de a közönsége is fontos számára, és nem akarja őket cserbenhagyni.

- írta akkor közleményben Majka.

Curtis ekkor belátta, hogy muszáj változtatnia. 2019 év elején úgy döntött, hogy elvonóra megy, amiben valószínűleg az is közrejátszott, hogy kiderült, barátnője terhes. Még abban az évben, másfél év együttélés után, összeházasodtak Meszimerisz Krisztinával, nyár végén pedig megszületett közös gyerekük. Ekkor úgy tűnt, hogy minden rendben, de újabb gyanús botrányokba keveredett a rapper, aki 2020-ban már el is vált gyereke édesanyjától, mivel az nem tudta neki megbocsátani, hogy megcsalta.

Curtis és volt felesége, Meszimerisz Krisztina a mai napig jó kapcsolatban vannak közös kisfiuk miatt Forrás: Insatgram/Curtis

A cikk folytatásáért lapozzon!