Shane Tusup elmondta, hogyan jöttek össze az új barátnőjével

Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Shane Tusupnak hónapok óta új barátnője van, akiről sok részletet elárult egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Shane Tusup pár hónapnyi együttlét után címlapon mutatta meg az új barátnőjét, Nagy Viktória Zoét, akivel munkakapcsolatból alakult ki a szerelmi viszonyuk.

Tusup tavaly edzőként kísérte el a lányt a dél-koreai fitneszvébére, onnan indult a személyes érdeklődése: "A combhajlító izom részleges szakadásával is kétszer visszament a színpadra; más számára ez elképzelhetetlen lett volna. Így jutott be a döntőbe, ezzel a kitartással megmutatta, hogy igazi bajnok. Az én szememben így is nyert, ha nem is az aranyat" – mondta a Hot! magazinnak.

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé Forrás: hot!

"Az első randink és az első csók is a Citadellán történt, majd elvitt egy másodikra is. Életem legjobb randiélménye volt a levegőben! Megérkeztünk autóval egy kihalt mező közepére, ahol egyszer csak megjelent egy ember, és megkérdezte: »Ti jöttetek repülni?«. Kiderült, hogy hőlégballonozni fogunk! Az akrobatikában is magasra ugrunk, ezért nem félek a levegőben, nagyon élveztem, utána pedig vacsorával folytattuk" – mesélte a kezdetekről Nagy Viktória Zoé.

Hatkor már az edzőteremben kezdünk együtt, ez az egyik nagy közös pont az életünkben, hisz ezzel indult a kapcsolatunk is. Utána átöltözünk, és indulunk az irodába, a vizuális tervezésben segítek neki. Utána együtt megyünk haza is. Szinte minden napunk szorosan egymás mellett telik" – tette hozzá. A teljes interjút itt tudja elolvasni.