Megalázó helyzetbe hozta Megyeri Csillát Delhusa Gjon

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
A TV2 gasztronómiai műsorában, a Hal a tortánban bontakozott ki konfliktus Megyeri Csilla és Delhusa Gjon között, ugyanis a zenész megalázó helyzetbe hozta az influenszert.
Vágólapra másolva!

A Hal a tortán nézői egy váratlan botránynak lehettek szemtanúi, ugyanis Delhusa Gjon vérig sértette Megyeri Csillát, aki eleinte nagyon örült, hogy a zenészt is vendégül láthatja. Megyeri ihletet is kapott Delhusa által, ugyanis görög estét tervezett, melybe jobban be szerette volna vonni az énekest is.

Megyeri Csilla már korábban megkérte Delhusa Gjont, hogy az ő tematikus estéjén énekelje el az egyik legikonikusabb slágerét, de az többszöri kérésre is visszautasította azt.

- mondta az adásban Megyeri kérésére Delhusa Gjon, mire az influenszer viccelődve reagált, hogy lepontozza a zenészt az ő estéjén. Aztán később elárulta, hogy egyébként nagyon rosszul esett neki a visszautasítás, mert korábban is megkérte, de akkor sem volt hajlandó vele együttműködni.

Nekem az esett rosszul, hogy a buli vége felé megkértem, hogy a Nika se perimenót énekelje el a kedvemért, mert az köthető lesz az én napomhoz. Tematikusan, egy görög ebéd lesz, és ez is egy görög szám.

- idézi a Bors Megyeri Csilla panaszát, aki megalázónak érezte, hogy Delhusa Gjon nem hajlandó neki segíteni és még csak meg sem magyarázta, hogy miért.