Óriási botrány: L.L. Junior meztelenül mutatta meg a kislányát

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Több kommentelő nekiesett L.L. Juniornak, miután meztelen képeket mutatott a kislányáról az Instagramon.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior ártatlannak tűnő posztja sokakat feldühített, egy lapozható Instagram-bejegyzésben ugyanis az apa-lánya kapcsolatról elmélkedett egy sor fotó és videó mellett, amelyeken a kislányával játszik a medencéjükben.

A gond csak az, hogy a kislány teljesen meztelen a képeken, ami súlyos felelőtlenség – nemcsak több kommentelő, de a Borsnak nyilatkozó kiberbiztonsági szakértő szerint is. A lap az Interpol adataira is hivatkozott, azok szerint a pedofil oldalakon fellelhető tartalmak 16 százaléka a közösségi oldalakról származik.

L.L. Junior Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Nagyon meg kell fontolni, hogy akár csak a meztelen gyermeket a telefonunkkal lefényképezzünk, mert még csak meg sem kell osztani a közösségi médiában, de a telefont simán feltörik, ráadásul nem lehet tudni, ki fér hozzá a kártyánkhoz. Mert ha már meg is osztottuk, pillanatok alatt megtalálja a »darkweb«. Mert

– mondta a Borsnak az informatikai biztonság napjának alapítója, Keleti Arthur.

A lap néhány kommentet is idézett L.L. Junior oldaláról: "Azért egy bugyit ráadhattál volna, mielőtt kirakod a netre", illetve "Nagyon szép és cuki kislány, de vigyázz rá, sose ruha nélkül fotózd vagy videózd" – írták többek között.