Egészen valószínűtlen, bizarr dolgot művelt Elton John háromnapos drogozás után

Elton John Farewell Yellow Brick Road Tour - New Orleans, LA GettyImageRank2 Color Image arts culture and entertainment Vertical MUSIC CONCERT
NEW ORLEANS, LOUISIANA - JANUARY 19: Elton John performs during the Farewell Yellow Brick Road Tour at Smoothie King Center on January 19, 2022 in New Orleans, Louisiana. Erika Goldring/Getty Images/AFP (Photo by Erika Goldring / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Vásárolt egy villamost. De nem makettet, igazit, és azóta is ott áll a kertjében.
Vágólapra másolva!

Elton John bevallotta, hogy egy háromnapos kokainos tivornya után vett egy villamost, és úgy tűnik, a mai napig a tulajdonában van. Mint könyvében írja, senkinek nem ajánlja, hogy háromnapos partizás után nekiálljon vásárolni. "Hacsak nem akarsz másnap arra ébredni, hogy mindenhol szatyrok vannak, tele sz.rral, amire valójában nem is emlékszel, hogy megvetted."

Egy ilyen villamost vett az énekes, de nem emlékezett rá, mikor és miért

"Vagy itt az én esetem, amikor arra ébredsz másnap reggel, hogy felhívnak telefonon, és közlik veled, hogy vettél egy villamost. Nem egy modellvillamost... egy igazi villamost. Egy melbourne-i W2-es osztályú villamost, egy hang pedig arról tájékoztat, hogy Ausztráliából kell szállítani Nagy-Britanniába" - írta. A villamost állítólag két helikopter szállította az énekes kertjébe a Daily Star szerint.