Pszichiátrián kezelik a tévésztárt

The Freak Brothers Experience at Fred Segal Horizontal HEADSHOT CAP HEADSHOT CLOSE UP
US actor-comedian Pete Davidson arrives for Tubi's "The Freak Brothers" experience at Fred Segal in Los Angeles on December 6, 2021. (Photo by Robyn Beck / AFP)
Vágólapra másolva!
Bevonult a pszichiátriára Pete Davidson, hogy a mentális egészségére koncentráljon.
Vágólapra másolva!

Egy pennsylvaniai rehabilitációs központban kezelik a Saturday Night Live és a Staten Island királya sztárját, Pete Davidsont – aki arról is ismert, hogy rengeteg híres barátnője volt, többek között Kate Beckinsale-lel, Ariana Grandéval, Kaia Gerberrel, Kim Kardashiannel és Emily Ratajkowskival is összejött rövidebb-hosszabb időre, most épp Chase Sui Wondersszel jár.

A színész és komikus borderline személyiségzavarral és poszttraumás stressz szindrómával küzd, ezek miatt időről időre bevonul a pszichiátriára "egy kis szünetre" – írja a Page Six.

Pete Davidson Forrás: AFP/Robyn Beck

Davidson nemrég a PETA állatvédő szervezet vezetőjének esett neki (miután az számonkérte, hogy miért nem menhelyről szerzett kutyát), illetve idén volt egy autóbalesete is, ami miatt bíróságra is kell mennie.

A legkomolyabb traumát még gyerekkorából hordozza, hétéves volt ugyanis, amikor tűzoltóként dolgozó édesapja meghalt a 2001. szeptember 11-i terrortámadás során – ahogy azt a Staten Island királyában is lehetett látni, a film jórészt Davidson életén alapult.