Összeomlott, magában beszélt az utcán a zavarodott sztár - videó

Tom Cruise barátnői, Tom Cruise, barátnők
LOS ANGELES - FEBRUARY 2: Actress Heather Locklear poses for a Fashion/portrait Session on February 2, 1981 in Los Angeles, California. (Photo by Harry Langdon/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Borzalmas állapotban látták az utcán a 61 éves Heather Lockleart, úgy tűnik, ideje lenne ismét bevonulnia a pszichiátriára.
Vágólapra másolva!

A T. J. Hooker és a Melrose Place egykori sztárja, Heather Locklear meglehetősen zavarodottan viselkedett a minap Malibuban, miután egy hivatalos találkozó után kijött egy középületből.

Heather Locklear fénykorában Forrás: Getty Images/1981 Harry Langdon/Harry Langdon

A színésznő először egy magasabb peremen egyensúlyozott, majd leült egy lépcsőre, és magában kezdett el beszélni, miközben egy jegyzetfüzetet lapozgatott. A Daily Mail oldalán több fotót is talál az esetről, alább videón láthatja, hogy mi történt.

Mint kiderült, Lockleart közben végig várta a kocsiban a vőlegénye, Chris Heissner, akihez a színésznő egy idő után oda is szaladt, mintha mi sem történt volna.

Locklear korábban rengetegszer megjárta a pszichiátriát, 2019-re már több mint húsz alkalommal volt rehabon a People magazin szerint.