Kórházból jelentkezett Vajna Tímea

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
A sok magánéleti viszontagság ellenére sem adja fel a küzdelmet az anyaságért Vajna Tímea, aki nemrég mutatott egy képet a sokadik műtétje után is. Most újabb felvételekkel jelentkezett és követőinek elárulta, hogyan érzi most magát.
Vágólapra másolva!

Vajna Tímea hiába, hogy szakított vőlegényével, Zoltánnal, mégsem mondott le arról az álmáról, hogy egyszer édesanyává váljon. Az özvegy mindent megtesz azért, hogy végre teherbe essen, kórházról kórházra jár és folyamatosan mindenféle kezeléseknek teszi ki magát. Nemrég újra megműtötték, most bemutatta az embert próbáló folyamatot, amin keresztülment az utóbbi időben.

Valószínűleg spermadonor segítségével próbál teherbe esni Vajna Tímea, aki elmondása szerint azért osztja meg saját tapasztalatait, hogy ezzel a hasonló helyzetben lévő nőknek segítsen. Egy videóban bemutatta, hogyan esett át az endometriózis műtéten, majd épült fel belőle, aztán újabb fotókat és videókat mutatott, hogy jelenleg hol tart.

Legutóbb az ötödik petesejt visszatartáson, tizedik stimuláción esett át, de közben folyamatosan kap hormonokat és különböző kiegészítő kezeléseket a siker érdekében. Egy olyan képet is mutatott, ahol épp a fenekébe szúrnak injekciót, mely az IVF-kezelés, azaz a szervezeten kívüli megtermékenyítés esetén szükséges.

Később szívesen mesélek a tapasztalataimról, hogy erőt adjak másoknak" - írta Vajna Tímea, akit nagyon megviselt az elmúlt időszak, átesett egy vetélésen is, de nem adja fel a küzdelmet.