A válás ellenére is a férjével nyaralt Peller Mariann

Peller Mariann
Vágólapra másolva!
A férjével és két fiukkal nyaralt Szlovéniában Peller Mariann.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető tavaly októberben jelentette be, hogy tizenkét év után válik a férjétől, Juni Györgytől. Időközben azonban a házaspár fokozatosan elkezdte újraépíteni a kapcsolatát; hogy ebből újrakezdés vagy barátság lesz-e, egyelőre nem lehet tudni, a Blikk egyik olvasója azonban látta őket Bledben a fiaik társaságában.

"Meglepődtem, amikor a nyaralásunk alatt észrevettem Mariannt, aki a férje és a gyermekeik társaságában sétálgatott. Láthatóan nagyon kiegyensúlyozottak voltak, a jelek szerint jó közöttük a viszony" - mondta.

Forrás: Peller Mariann/Instagram

"Mariann valóban családi nyaraláson vett részt a férjével és a fiúkkal, de ebben nincs semmi meglepő. Gyurival nagyon jóban maradtak, sok időt töltenek egymás társaságában, az utóbbi időben egyre jobbá válik a viszonyuk. Úgy tudom, még mindig válófélben vannak, de hogy mi lesz ebből, azt egyelőre csak ők ketten tudhatják. Persze, a mai világban furcsának tűnhet, hogy két ember a válás ellenére is jóban van egymással, de talán mindenki egyetért abban, hogy mindez akár természetes is lehetne" - fogalmazott egy másik informátor.