Felesége és fiatal barátnője után, volt feleségével is összeveszett L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Különös hét volt ez L.L. Junior számára, aki az utóbbi időkben ki sem látszik a botrányokból, de nem fogalkozik azzal, hogy ki mit gondol róla. Sokan támadták a kislányáról közzétett meztelen fotók miatt is, majd az ittas állapotban közzétett, trágár videó okán, mégsem tanul a hibáiból. A héten először Körtvélyessy Kingát szidta nyilvánosan, majd Dárdai Blankát, akivel a jelek szerint újra véget ért viharos kapcsolatuk. Most váratlan helyről érkezett a kritika, ugyanis első felesége, Hopp Csilla sem állta meg szó nélkül a rapper utóbbi időkben tanúsított viselkedését.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban megírtuk, L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga között egyre inkább elmérgesedik a kapcsolat a válásuk során, ugyanis kislányuk felügyeleti jogának kérdésében nagy közöttük az ellentét. Többször volt már, hogy a nyilvánosság előtt sem fogták vissza magukat és hordták le egymást a sárga földig, de egy ideje lecsillapodni látszottak a kedélyek. Azonban L.L. Junior pár nappal ezelőtt, váratlanul újra nekiment kislánya édesanyjának és egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben szidalmazta azt.

Talán az ignorálás és a közöny lehet az egyetlen helyes út a nyugalom felé. De az meg lehetetlen, hiszen egy gyönyörű gyermekem van tőle, és beszélnünk kellene, de ő képtelen erre. Egyelőre imádkozom érte. Imádkozzunk mindnyájan a békéért a szívében" - írta sorait Körtvélyessy Kingának, aki azóta sem reagált erre nyilvánosan.

A következő a 18 évvel fiatalabb Dárdai Blanka volt, akivel már számtalanszor szakítottak, majd mégis kibékültek. Lehet L.L. Junior legutóbbi posztja után már nem fognak, hiszen egyszer mindenkinél betelik az a bizonyos pohár, most a fiatal énekesnőt is megalázta.

- írta a rapper az üzenetet, melyben egyértelműen szakításra utal. Viszont ezt elég hamar megbánta, mivel elég gyorsan eltüntette az eredeti bejegyzést, de szemfüles követők lementették azt.

Ezekre a történésekre reagálva jelent meg L.L. Junior kisfiának édesanyja, a rapper első felesége, Hopp Csilla, aki kerüli a szereplést, visszahúzódóan él. Bár viccelődve fogalmazta meg a megjegyzését, de nyilván érezhető soraiban az irónia, melynek egyértelműen valós alapja van és közrejátszottak a rapper korábbi üzenetei, melyek volt párjainak szóltak.

Hopp Csilla egy olyan fotóra reagált, melyen L.L. Junior egy unikornis úszógumit ölelget és puszilgat a medencéjében, ami valóban szürreális látványt nyújt.

-szúrta ki a Bors Hopp Csilla csípős megjegyzést, bár ő az, aki a legjobban ismeri L.L. Junior nehéz természetét és bonyolult nőügyeit.