Titokban újranősült Nemcsák Károly

Nemcsák Károly, Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes és kiváló művész, a József Attila Színház igazgatója, interjú, 2021.10.18.
Nemcsák Károly
Vágólapra másolva!
Nemcsák Károlyra akkor talált rá a szerelem, mikor a legkevésbé számított rá. Néhány évvel ezelőtt ért véget a házasságuk Darvasi Ilona színésznővel, ami nagyon megviselte a Szomszédok sztárját. Akkoriban ő maga sem gondolta volna, hogy ismét megnősül, de mégis így történt, új feleségéről és esküvőjükről most először beszélt a nyilvánosság előtt. 
Vágólapra másolva!

Nemcsák Károly elmondása szerint nagyon megviselte őt a válása, sosem gondolta, hogy újra boldog lesz egy másik nővel, azt főleg nem, hogy újra meg is nősül.

Úgy látszik, a Jóisten így akart próbára tenni, hogy mit és mennyit bírok. Ha nem rendelkeztem volna erős paraszti múlttal, erős életösztönnel, lehet, hogy feladtam volna, de ma már hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult az életem, hogy akaratomon kívül elvált ember lettem" - kezdte a Szomszédok sztárja, aki most nagyon boldog új feleségével, akivel egy éve házasok.

Ennyi év tapasztalattal a hátam mögött azt kell mondjam, hála istennek, hogy nem szakmabeli, abban volt bőven részem, és nem működött, viszont nagyon szereti a színházat, értő közönség, sokat járunk együtt színházba" - magyarázta Nemcsák Károly, aki elárulta, hogy egy évvel ezelőtt, szűk családi körben vette el civil párját.

Nemcsáknak két fia született korábban, egyedül az árnyékolja be a színész boldogságát, hogy nem túl jó a kapcsolata gyerekeivel, de dolgoznak rajta, hogy újra egy család legyenek - írja a Blikk.

Nemcsák Károly újra megnősült Fotó: Polyák Attila - Origo