Itt vannak az első, közös képek Tóth Gabiról és új párjáról!

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, válik Tóth Gabi és Krausz Gábor, akik három hónappal ezelőtt költöztek be családi álomotthonukba. A séf számára nagyon fontos volt a család és imádta az új közös házat is, mégis szinte azonnal elköltözött onnan. Most kiderült, hogy egy harmadik fél miatt dönthettek a válás mellett, ugyanis Tóth Gabit félreérthetetlen helyzetben fotózták le egy másik férfi oldalán.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, hogy Tóth Gabi nem szomorkodik tovább a válás miatt, ugyanis nemrég Pócs János országgyűlési képviselő közösségi oldalára felkerült több fotó, melyen az énekesnő a Fricska táncegyüttes egyik tagjával látható.

Csütörtök este kerültek fel a fotók Pócs János dinnyészetének oldalára, ahol egy konferenciát tartottak és a dinnyéket kóstolták. Tóth Gabit az őt kísérő táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével fotózták félreérthetetlen helyzetben, ahol egy quadon ülnek és a fiatal táncos átöleli az énekesnő derekát, mellettük Pócs János látható.

Egyelőre még nem erősítették meg, hogy milyen kapcsolat van közöttük, de az énekesnő erdélyi koncertjére is a Fricska táncegyüttessel utazott és többször is dolgoztak már együtt, viszont a többi táncos nem tartott vele a konferenciára.

Félreérthetetlen helyzetben látható Tóth Gabi és a Fricska táncegyüttes egyik tagja, jobbukon Pócs János Forrás: Pócs János Facebook