Döbbenetes dolgokat állítanak Marics Petiről

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Marics Petiről egyre több történet kering az interneten, amelyek szerint az énekes igen durván bánik a közönséggel, a rajongóit is rendre leszólja.
Vágólapra másolva!

"Na zenéljünk ezeknek a csicskáknak" – állítólag ezt mondta Marics Peti egy szekszárdi fellépés előtt, legalábbis a rendezvény egyik munkatársa erről írt a Redditen.

Kezdés előtt pár kislány próbált odamenni hozzá, amikor is közölte: »Vegyétek úgy, hogy még itt sem vagyok«. Egyik kislány el is sírta magát... Na aztán megérkezett Lukács Miki a gyerekekkel, Marics meg olyan mézes-mázos lett, és egyből játszott a hozzá tartozó gyerekekkel. A sztárcsemetékkel tud nyalis lenni... A koncert után befeküdt a buszba, és ott várta Milánt, aki órákig fotózkodott a rajongókkal. Mikor esik már pofára ez az ember?" – idézte a bejegyzést a Bors.

Marics Peti a színpadon Forrás: Marics Peti/Instagram

A lap egy másik, hasonlóan kínos történetre is bukkant:

Nem akartam elhinni, hogy a kedvencünk ilyen bunkó és aljas módon tud bánni a rajongóival! Egy képet szeretett volna a húgom, de a nagyságos úr félrelökte, hogy: »Rá kell gyújtanom, b*sszátok meg«" – írta egy másik Reddit-felhasználó.