Újra együtt Kárpáti Rebeka és Sydney van den Bosch

Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
Egy évvel ezelőtt romolhatott meg a válófélben lévő Sydney van den Bosch és legjobb barátnője, Kárpáti Rebeka kapcsolata. Bár sosem beszéltek arról, hogy mi történt, azt sem erősítették meg, hogy valóban nézeteltérésük támadt volna, de nagyon furcsán viselkedtek. Most újra együtt jelentek meg egy nemzetközi divateseményen hosszú idő kihagyása után.
Vágólapra másolva!

Korábban sülve-főve együtt volt a két modell, rengeteg közös képet osztottak meg egymásról, számtalan közös programot szerveztek, kettesben utaztak és nyilvánosan is üzengettek egymásnak. Kárpáti végig Sydney van den Bosch mellett volt, míg annak komoly egészségügyi okokból le kellett operáltatni a melleit két évvel ezelőtt.

A Szerencselány nem is győzött eleget hálálkodni az egykori szépségkirálynőnek, akivel a jelek szerint, hirtelen megromlott a kapcsolatuk. Tavaly történhetett valami közöttük, ugyanis eltűntek a közös programok, az azokon készült közös képek, nem kommentelnek egymás bejegyzései alatt és feltűnően kevés időt töltenek együtt.

Most egy nemzetközi divateseményre voltak hivatalosak mind a ketten, ahol együtt pózoltak és mosolyogtak, de nem úgy mint rég. Sydney van den Bosch egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben osztotta meg az utazás és a bemutató élményeit, de feltűnő, hogy Kárpátival sosem ülnek vagy állnak egymás mellett, ugyanis nem kettesben utaztak, hanem Gelencsér Tímea és Epres Panni társaságában.

A két barátnő újra együtt utazott, de nagyon furcsán, távolságtartóan viselkedtek egymással Forrás: Sydney van den Bosch Instagram

További fotókat a linkre kattintva tekinthet meg.